Kütüphaneler Haftası

Çevre Koleji öğrencileri okumanın yaşamdaki önemi daha iyi kavramak, bilinçli ve etkin birer okur olmak ve bu faaliyeti içselleştirmek adına Kütüphaneler Haftası’nı çeşitli etkinliklerle kutladılar. Anaokulundan ortaokul seviyesine kadar tüm öğrencilerimiz,  kütüphane ziyareti yaptılar. Burada kütüphane öğretmenimiz eşliğinde kütüphane kurallarını, kütüphanelerden en iyi nasıl faydalanılacağını yaşayarak deneyimlediler. Ayrıca ilkokuldan ortaokul seviyesine kadar düzenlenen okul içi kompozisyon ve şiir yarışmalarına katılarak, kendilerini yazılı olarak ifade etme becerisi bakımından da geliştirdiler. Tüm seviyelerde, seçilen eserlerden dereceye girenlere ödülleri, öğretmenleri tarafından verildi. Oldukça renkli ve etkin geçen bir Kütüphaneler Haftası’nı keyifle tamamladılar.