Matematik Günü

Her yıl mayıs ayında okulumuzda gerçekleştirilen “Matematik Günü”, bu yıl da tam bir şenlik havasında geçti. Matematik Günü’nde öğrencilerin öğrenirken eğlenmelerini sağlayacak etkinlikler gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz, “Matematik Proje Sergisini” gezme fırsatı buldular. Daha sonra 5. sınıf öğrencilerimiz, okul dışından gelen profesyonel bir ekip tarafından hazırlanan matematik oyunlarını oynadılar. Kütüphanede gerçekleştirilen bu etkinlik, öğrencilerimizin problem çözme yeteneklerini, strateji geliştirme yetilerini, uzaysal şekiller ve mekânsal ilişkileri anlama becerilerini geliştirdi. Ayrıca 7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz konferans salonunda konuğumuz Ebru Gezer’in hazırladığı Akıl ve Zekâ oyunları sunumuyla keyifli vakit geçirdiler.