Begüm Öner- Berkcan Öner Sınıfı
VELİ GÖRÜŞLERİ
Begüm Öner- Berkcan Öner Sınıfı

Değerli Çevre Okulları Yönetimi,

Oğlumuz Berkcan Öner, 3 yıl Çevre Anaokuluna gittikten sonra Çevre İlköğretim Okuluna devam ediyor. Anaokulundan itibaren Çevre Okullarının, çocuğumuza verdiği kaliteli eğitim ve öğretim sayesinde, çocuğumuzun kazandığı güzel alışkanlıkların, değişimin ve gelişimin hep farkında olduk. Çocuğumuzu Çevre Okullarına vererek doğru bir karar aldığımızdan hep emin olduk. Kitap okuma alışkanlığını çok küçük yaşta kazanmasının, araştırmacı, sorgulayan, düşünen, kendini ifade etmede zorluk yaşamayan, öz güveni gelişmiş bir birey olmasının büyüyen adımlarını, Çevre Okullarının sizler gibi değerli eğitimcileri sayesinde attığını görüyoruz. En önemlisi ise akademik başarının yanında, çocuklarımızın toplumda iyi birer insan, vatanını seven, tarihini bilen, milli duyguları gelişmiş, çevreye ve topluma karşı duyarlı bireyler olmaları için de okulun gösterdiği çabayı ve emeği görüyoruz.
Başta sınıf öğretmenimiz olmak üzere, oğlumuzun eğitim ve öğreniminde emeği geçen herkese sonsuz sevgi ve saygılarımızla.