“Mavişler Uzayda” Oyunu Sahnede
“Mavişler Uzayda” Oyunu Sahnede

Okulumuzun kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Tiyatro Alkış” ekibi 30 Kasım Çarşamba günü 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerimize “Mavişler Uzayda” adlı oyunu sergiledi.

Çevre Kolejinin gerçekleştirdiği sosyal etkinlikler kapsamında düzenlenen tiyatro gösteriminde, her biri farklı bir karaktere sahip “Mavişler”, uzaya yolculuk etmenin yollarını öğrencilerle birlikte arayarak interaktif bir etkinlik gerçekleştirdi.

Oyunun interaktif bölümleri öğrencilerden yoğun ilgi görürken, tiyatro oyununda farklılıkların önemini vurgulandı.

1. sınıf öğrencileri, oyun izlemenin yanı sıra, bir tiyatroda izleyici olarak nelere dikkat edilmesi gerektiğini de deneyimleme şansı buldu.  2 ve 3. sınıf öğrencileri ise drama derslerinde oyunun değerlendirmesini yaptılar.