Seyide Taşkur - Vatan Taşkur
VELİ GÖRÜŞLERİ
Seyide Taşkur - Vatan Taşkur

Vatan ve Azra Taşkur’un Annesi Seyide Taşkur
Eminim ki, çocuklarımız hepimiz için çok kıymetlidir. Bütün anne ve babalar gibi biz de çocuğumuzun iyi bir eğitim almasını, donanımlı bir insan, hem kendisine hem de topluma faydalı bir genç olmasını istedik.
Araştırmalarımız sonucu Çevre Koleji'nde karar kıldık ve 2006 yılında Çevre Koleji'ndeki eğitim hayatımızın ilk adımını attık. 2011 yılında küçük çocuğumuzun da katılımıyla artık bütün aile Çevreci olduk.
Çocuğu bu kadar hızlı, pozitif yönde değiştiren, sadece bilgi gelişimini değil, psikolojik gelişimini de destekleyen aynı anda sosyalleşmesi için ortam sağlayan bir eğitim kurumu ile karşılaştık. Her yönüyle çocuklara gösterdikleri özen dikkatimizi çekti. Günün büyük bir bölümünü okulda geçiren çocuklarımız, öğretmenlerinin liderliği ve bilgisi sayesinde eğitimlerini devam ettirmektedirler. Çevre Koleji'ndeki profesyonel öğretmen seçimi ile hem anne gibi şefkatli, hem de akademisyen bir kadro oluşturmuştur. Çevre Koleji'ni tercih sebeplerimizden biri de dil ağırlıklı bir okul olmasıydı. Özellikle bu yıl, çocuğumuzdaki ilgi ve gelişimi gözlemlemek ve öğretmeni tarafından verilen destekle İngilizce konusundaki kendine olan güvensizliğin aşıldığını görmek bizi çok mutlu etti. Çocuğumuzun okulunu, öğretmenlerini, arkadaşlarını ve gün içinde yaptıklarını anlatırken gözlerindeki o ışıltıyı ve yüzündeki sevinci gördükçe çocuklarımız için ne kadar doğru bir karar verdiğimizi bir kez daha anlıyoruz.

Çevre Koleji'nde çocuklarımıza emeği geçen herkese teşekkür ederiz.