Okulumuz 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılına Başladı

Çevre Koleji 2016-2017 Eğitim öğretim yılına Erenköy’deki ana kampüsünde düzenlenen törenle başladı. Törene Çevre Koleji müdür ve eğitimcileri tam kadro katılırken anaokulu, ilk, orta ve lise öğrencileri ile velilerin katılımıyla coşkulu bir tören gerçekleşti.

Yeni eğitim-öğretim yılının açılış konuşmasını  Çevre Koleji Genel Müdürü Leyla Bilgin gerçekleştirdi ve ardından 5C sınıfı korosu, öğretmenleri eşliğinde İngilizce-Türkçe şarkılar seslendirdiler. Korodan sonra ise lise 9. ve 12. sınıf öğrencilerinden seçilen konuşmacılar, Çevre Koleji hakkında düşüncelerini ve yeni eğitim öğretim yılından beklentilerini dile getirdiler. Tören sonrasında Çevre Koleji öğrencileri ilk derslerini almak üzere sınıflarına girdiler.

Çevre Koleji olarak tüm öğrencilerimize sağlık ve başarı dolu bir Eğitim-Öğretim yılı diliyoruz.