Özden ACAR (Anıl ALPKAYA’nın velisi)

Merhaba, Çevre ailesine oğlum 7. sınıfa başladığında katıldık. Oğlumun ilk izlenimi “Onlar başka bir İngilizce konuşuyorlar!” oldu. Sınıf arkadaşlarının konuştuğu İngilizceyi anlamıyordu. Çünkü ileri seviyede İngilizce konuşuluyordu. Benim ilk izlenimim ise, “keşke okul öncesi eğitiminden itibaren Çevreli olsaydık” oldu. Ama yıl içinde verdikleri özel ders ve eğitimlerle oğlum da aralarına katıldı. O kadar sevdik ki okulumuzu, lisede de başka tercih yapmadan hemen kaydımızı yaptırdık. En değerli varlığımız olan çocuklarımızı teslim ettiğimiz bu kurumda başta yönetim kadrosu ve değerli öğretmenlerimiz olmak üzere, okulumuzun tüm çalışanlarına; bize yaşattıkları huzur, güven ve verdikleri destek için çok teşekkür ederiz. Daha nice "Çevre Kültürü”yle ve “Atatürkçü düşünce”yle yetiştirdikleri çocuklarımızı; vatanımıza, milletimize hayırlı evlat olarak görmek dileğiyle… Saygılarımla.