SEMPOZYUM

Çevre Koleji’ nin geleneksel olarak düzenlediği “7. OKUL ÖNCESİ VE SINIF ÖĞRETMENLİĞİ SEMPOZYUMU- DEĞİŞEN DÜNYA, DÖNÜŞEN EĞİTİM” teması ile Ana Konuşmacımız  Doc. Dr. Neslihan ZABÇI ‘ nın katılımı ile Cumhuriyetimizin 100. yılına ithaf edilerek   09 Mart 2024 tarihinde Çevre Koleji Erenköy Kampüsü' nde gerçekleştirilecektir.

Değişen dünya düzeni, hayata hazırladığımız öğrencilerimizin çok farklı beceri ve tutumlarla donanmasını gerekli kılıyor. Hayal edemediğimiz ve bilmediğimiz değişimler bu

düzenin içinde bizleri bekliyor. 21. yy’ da “Hangi becerilerimizi geliştirmeli, bizlerden çok farklı düşünen ve davranan öğrencilerimizin dünyalarına nasıl girmeli ve onları hangi ufuklara taşımalıyız?” sorularının cevapları bizler için son derece önem taşımaktadır. Bu doğrultuda sempozyumda, öğrencilerimizi ve kendimizi geleceğe uyumlayacak, “Z” kuşağı ile nasıl yan yana yürüyeceğimizi planlayacak, aktif öğrenmenin gerçekleşmesi için doğru yöntemleri kullanacak yolları irdeleyeceğiz.

Alanlarında uzman kişiler tarafından yapılacak olan öğretmen eğitimlerini anaokulu ve sınıf öğretmenleri izleme fırsatını bulacaktır. Katılımcılar ayrıca sempozyumdaki yayınevi stantlarını da gezerek 2024-2025 Eğitim öğretim yılı için kaynak taraması yapma şansına sahip olacaklardır.

sempozyum 09.30–15.30 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Mesleki anlamdaki gelişimimize katkı sunacak ve eğitime dair yeni fikirler üretmenin heyecanını oluşturacak bu etkinliğimizde tüm eğitimci dostlarımızı bir arada görebilmeyi arzu ediyoruz.

7. OKUL ÖNCESİ VE SINIF ÖĞRETMENLİĞİ SEMPOZYUMU

HAZIRLIK KOMİTESİ