Çevre Koleji - Amaç Mükemmeli Yakalamaksa
Atatürk
Çevre Spor Kulübü yüzme hazırlık kampı

Çevre Spor Kulübü yüzme hazırlık kampı

Çevre Spor Kulübü yüzme hazırlık kampı

29 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında Bodrum Belediyesi Yüzme havuzunda  yapılan Çevre Spor Kulübü yüzme hazırlık kampı 15 sporcu  3 antrenör ile başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Kamp süresince Mira Beach Otel de tam pansiyon konaklama yapılmıştır.

Gerçekleştirmiş olduğumuz yoğun kamp programımız 11 yüzme , 4  kara çalışması yapılarak tamamlanmıştır. Antrenmanlarımızı her gün çift antrenman yaparak , sabah saat 07.00 de 2.5 km lik koşu çalışması ile başlayıp , 30 dakikalık kara çalışması ve ardından  denizde 1 saatlik  yüzme çalışması , akşam çalışmalarımız havuzda 1.30 saatlik yüzme antrenmanı yapılarak  gerçekleştirilmiştir. Kamp süresince 3 gün  aktivite gerçekleştirilmiştir. Sporcularımızı , kano kullanma – tekne  gezisi ve  su sporları aktivitesine çıkararak eğlenmeleri sağlanmıştır.

Hazırlık Kampımız ,  sporcularımızın  fiziksel kondisyon  kazanımları sağlamak açısından da yararlı olmuştur. Sporcularımızın kamp süresince göstermiş oldukları özveri,okul ve kulüp müsabakalarına hazırlığı açısından motivasyon kazanımlarını  sağlamıştır.