Debate

Debate

11. sınıf öğrencileri her yıl düzenlenen sınıflar arası münazara etkinliğinde hayata geniş bir pencereden bakıp bilgi sahibi oldukları konularda argümanlar ortaya koyarak kendilerini topluluk önünde ifade etmeye çalışırlar.

Geleneksel 11. Sınıflar İngilizce Münazara Turnuvası

11. sınıflar “İngilizce Münazara Turnuvası Şampiyonu” 11A sınıfı oldu.

Çevre Lisesi 11 FEN ve 11 TM münazara takımları, Aralık ayı içerisinde “11. Sınıflar Münazara Turnuvası”nın yarı final maçlarına katıldılar. “Bilim insanlık için bir tehdittir.” ve “İnternet demokrasiyi destekler.” konularının tartışıldığı maçlarda, birinci maç bilimin bir tehdit olduğunu savunan hükümet takımının, ikinci maç ise internetin demokrasiyi desteklemediğini savunan muhalefetin galibiyetiyle sonuçlandı. 8 Ocak Pazartesi günü gerçekleşen finalde ise konu “Özel üniversiteler daha iyi bir eğitim ve daha parlak bir gelecek sağlar” idi.  Hem hükümet hem de muhalefet takımları fikirlerini başarıyla sundular ve savundular. Kazanan; Cemre Naz Tansu, Ali Yiğit Kar, Nisan Su Kaya, Kuzey Aydın ve Kerem Büyükbay’dan oluşan hükümet takımı oldu. Parlak fikirleri ve İngilizce hakimiyetleriyle münazaraya renk katan 11. sınıf öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.