TEDx Youth

TEDx Youth

TEDx konferansları, TED organizasyonundan lisansa sahip olan fakat bağımsız şekilde düzenlenen konferanslardır. TEDx konferanslarında konuşma süresi, sahne düzeni gibi teknik detaylar TED kurallarına uygun yapılır; tema seçme, konuşmacı belirleme gibi içerikle ilgili kararlar organizatörler tarafından alınır. Lise öğrencilerimiz tarafından 2018 Mart ve 2019 Mayıs aylarında 2 kere düzenlenen TEDxYouth@ÇevreCollege organizasyonları büyük bir başarı yakaladı. Yaptığımız iki organizasyonda toplamda 11 konuşmacı ve 300’e yakın dinleyiciyi ağırladık. Öğrencilerimize liderlik etme, grup içinde çalışma, planlama gibi becerileri kazandıran ve resmi TEDx lisansına sahip olmanın verdiği gururu yaşatan organizasyonlarımıza 2021 senesinin mart ayında 3. organizasyonumuzla devam edeceğiz. Konferans hakkında güncel bilgileri “tedxyouthcevrecollege” instagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.