Breaking Bread International Partnership

Breaking Bread International Partnership Projesi Projesi

“Breaking Bread International Partnership” Projesi Amerika Birleşik Devletleri, Danimarka, Fransa gibi farklı ülkelerden eğitim kurumları ve Çevre Koleji İngilizce Bölümü iş birliği içinde 2021 senesinde başlayan çevrim içi bir ortaklık projesidir. Dört farklı sanal modülden oluşan projede lise öğrencilerimiz diğer ülke öğrencilerinden oluşan ekiplerine katılır ve dört hafta boyunca beraber çalışırlar. Kültürel mirasımızı aktararak kültürel farklılıklara saygı duyma ana amacını taşıyan projemiz boyunca öğrencilerimiz ayrıca takım ruhu ile çalışabilme kabiliyeti kazanırlar, kendilerini ifade edebilecek ürünleri ortaya koyarak özgüvenlerini geliştirir, sadece ortaklık yapılan ülkelerin değil aynı zamanda kendi ülkelerinin kültürlerini de daha iyi öğrenme ve araştırma fırsatı kazanırlar.

Projenin uygulama dili İngilizcedir.