Okul Ortaklıkları

Çevre Koleji Yabancı Diller Bölümü tarafından her yıl farklı Avrupa ülkelerindeki okullarla okul ortaklığı projeleri yürütülmektedir. Bu projeler kapsamında her iki okul öğrencileri de karşılıklı ziyaret yaparak farklı kültürleri tanımanın yanı sıra kendi kültürlerini de başkalarına tanıtabilmenin keyfini yaşarlar.

DANİMARKA “GLOBAL CITIZENSHIP” PROJESİ

KOPENHAG, DANİMARKA

2010 yılından beri okulumuz 10. ve 11. sınıf öğrencileri İngilizce öğretmenleri ile birlikte Danimarka’nın Kopenhag şehrindeki Rysenteen Gymnasium Okulu öğrencileriyle okul ortaklığı projesini gerçekleştirmektedirler.

“Global Citizenship” projesi kapsamında öğrencilerimiz başarılı sunumlar yapmanın yanı sıra Danimarkalı öğrencilerle derslere de girerek hem sosyal hem de kültürel yönlerini geliştirme fırsatı bulmaktadırlar.