İLKOKUL MÜDÜRÜNDEN

Değerli Çevre Ailesi,

Mükemmelliğin peşinden emin adımlarla ilerleyen Çevre Kolejinde, ilkokul müdürü olarak sizlerle buluşmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyorum.

Temel eğitim sürecinin ilk basamağı olan ilkokul döneminde, çocuklarımız sosyal yaşama doğru ilk adımlarını atarken onları çağdaş, donanımlı ve ilkeli eğitim-öğretim programlarımızla güçlendirmeyi amaçlıyoruz.

Zengin akademik kazanımlar, sosyal beceriler ve duygusal gelişimlerin odak noktamızda olacağı bu özel süreçte, öğrencilerimizin her birine, kendilerini , içinde yaşadıkları toplumu ve dünyayı tanıyıp anlamalarına eşlik edeceğiz.

Çevre Koleji olarak mutlu, sağlıklı, saygılı, sevecen ve duyarlı bireyler yetiştirme yolundaki çabalarımızın yanı sıra, sevgili Ata’mızın izinde toplumumuza yön verecek “Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür.” nesiller yetiştirebilmek en derin arzumuzdur.

2019-2020 eğitim ve öğretim yılının tüm Çevre ailesi üyeleri için sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu olmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Elif Bayraktaroğlu

Okul Müdürü