Kitapların Işığında Büyümek

Çevre Koleji, anaokulundan liseye kadar tüm seviyelerde, kitap dünyasıyla tekrar buluşmanın ve yeni yazarlar tanımanın heyecanını 13. kez yaşadı. 16-17-18 Aralık 2015 tarihlerinde 16 katılımcı yazarın söyleşileri ve 1 tiyatro gösterisinin sergilenmesi ile düzenlenen 13. Kitap Şenliğinin bu yılki katılımcıları da alanlarında güçlü ve önemli isimlerden oluştu. Teması “Kitapların Işığında Büyümek” olan şenlikte üç gün boyunca öğrencilerimizle olan yazarlarımız, geleceğe ışık tutan kitapların büyülü dünyasında dolaşarak, öğrencilerimizde farkındalık yaratan görüşlerini paylaştılar. 13. Kitap Şenliği’nin bu yılki onur konuğu usta yazar ve ‘Edebiyat Notları’ adlı televizyon programının katılımcılarından Sayın MARİO LEVİ’ idi. Birbirinden ünlü ve değerli diğer ziyaretçilerimiz ise; “ALİ KIRCA, CİHAN DEMİRCİ, DAVİD SIMPSON, FATİH ERDOĞAN, İLKAY MARANGOZ, GÖKNİL GENÇ, GÖNÜL SİMPSON, GÜLAY SERT, HAYDAR ERGÜLEN, İNCİ ARAL, MİYASE SERTBARUT, PELİN GÜNEŞ, RENAN ÖZDEMİR, SELEN SOMER, TOPRAK IŞIK ve TİYATRO REJİDANS” tan oluştu. Çevre Koleji Ailesi olarak kitaplar ve yazarlarla geçirdiğimiz güzel ve verimli zamanların yenisi yaşamak adına olan sabırsızlığımızla bu yılki şenliğimizi de coşkulu bir şekilde tamamladık.