Öğrencilerimiz Ulu Önder Atatürk’ü Anmak için Yarıştılar

Çevre Koleji Türkçe Bölümünün düzenlediği  “ İçimizdeki Atatürk ” temalı kompozisyon yarışmasıyla Ata’sını bir kez daha saygı ve özlemle andı.

Çevre Koleji öğretmen ve öğrencilerinin düzenlediği etkinliklerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yıl dönümünde minnet, saygı ve özlemle anıldı.

10 Kasım Atatürk’ü Anma günü kapsamında düzenlenen “İçimizdeki Atatürk” temalı kompozisyon yarışması ortaokul 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri arasında gerçekleşti.

Yarışmada 5. sınıflardan Güneş Naz ŞAHİN, 6. sınıflardan Nil GÜLER, 7. sınıflardan Burcu SEVİMAY birinciliği elde etti. Bu özel etkinlikte Çevre Koleji öğrencileri Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e olan sevgilerini ortaya koydular. Sunumunu gerçekleştirdikleri bu güzel eserlerden dolayı öğrencilerimizi tebrik ederiz.