Elçin ALTINDAĞ

Çevre Koleji ailesiyle bu sene ikinci yılımız. Oğlumun küçük yaşta başlamış olduğu eğitim yolunda kendisi için ne kadar doğru bir karar verdiğimi görüyorum. Küçük yaşta okula başlamış olmanın getirdiği tüm endişe ve korkularımızı kurumun son derece profesyonel yaklaşımları sayesinde çok iyi atlattık. Aktiviteleriniz ve özenli eğitiminizle oğlumun kendisine olan özgüveninin arttığını görmek beni çok mutlu ediyor. Oğluma gösterilen sevgi ve sıcaklığın onu ne kadar mutlu ettiğini görmek, ne kadar neşeli, keyifli ve istekli olduğunu görmek bir anne olarak beni çok mutlu ediyor. Eğitimsel ve kişisel gelişimine üst seviyede katkı sağlandığını rahatlıkla gözlemleyebiliyorum. Tüm Ataşehir Anaokulu kadrosuna sonsuz teşekkürler.

Yunuslar Sınıfı Doruk Altındağ