FLL

FLL

Çevre Koleji 7. sınıf öğrencilerimiz Bilim Kahramanları Derneğinin düzenlediği FLL İstanbul 1. Ortaokul Yerel Turnuvası’nda 33 takım arasından ikincilik ödülü almış ve bu güzel başarıyla bir üst tura katılmaya hak kazanmıştı. Turnuvada ikincilik ödülü; robot performans, robot tasarım ve yenilikçi projede mükemmelliğe ulaşmış, öz değerleri tamamen benimsemiş en iyi ikinci takıma verilmektedir. Takımımız, yerel turnuva sonrasında 16-17 Mart tarihlerinde gerçekleşen FLL İzmir Ulusal Turnuvası’nda ise Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen 77 okul arasından “Öz Değerler” kategorisinde Türkiye 4.sü olmuştur. Başarılarından ötürü öğrencilerimizi ve onlara rehberlik eden fen bilimleri ile bilişim teknolojileri öğretmenlerimizi tebrik ederiz.