KALİTE OKULU

KALİTE SİSTEMLERİ

Bin kilometrelik bir yolculuk tek bir adımla başlar.

Çevre Koleji olarak kuruluşumuzdan kısa bir süre sonra vizyonumuz doğrultusunda emin adımlarla ilerlemek için sürekli iyileştirme projesi çalışmalarını başlattık.

Öncelikle vizyonumuzun temeli olan mezun öğrenci profilini tanımladık. Akademik eğitimi mükemmel, dil bilgisi dünya vatandaşı olmayı sağlayan ve de sosyal yaşantısı ile örnek olacak öğrencileri yetiştirebilmek inancı ve azmi bizlerin en önemli enerji kaynağı oldu.

ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi çalışmalarımız, sürekli iyileştirme çalışmalarımızın ilk adımıydı. Amacımız sadece belge almak değil, uluslararası standart gereklerini içselleştirerek, vizyonumuza doğru ilerlerken destek olarak kullanmaktı. Veli-öğrenci beklentisi ve günün akademik başarı koşullarının tanımlanması ile başlayan sistemimiz, elde edilen sonuçların değerlendirilmesi ile tamamlanmaktadır. Her zaman ve her ortamda, başarımızı etkileyecek sesleri duymaya özen gösterdik ve göstereceğiz.

Kalite yönetim sistemi çalışmalarımızın arkasından başlattığımız stratejik yönetim projesi ile sürekli iyileştirme çalışmalarında bir önemli adımı daha attık. Artık vizyonumuza ulaşmak için belirlediğimiz hedefler sadece üst yönetimin değil, kurumun hedefleri haline gelmiştir. Her yıl tekrarlanan Türkçe ve İngilizce bilgi paylaşımları ile kurum bünyesindeki her çalışanın vizyonumuza ortak edilmesi sağlanmaktadır.

Öğrenen bir kurum olmanın dinamiği ile güncel akademik koşullar doğrultusunda, öğrencilerimizin en başarılı şekilde hayatlarına yön vermeleri için ivedilikle verileri toplayıp analiz ederek, iş süreçlerimize yansıtmaktayız.

Değişmeyen tek şeyin değişim olduğu gerçeğini gören bir kurum olarak, tüm paydaşlarımız ile birlikte başarıyı yakaladığımızın bilincindeyiz. Öğrenci, veli, öğretmen temelinde; kurucularımız, yöneticilerimiz, destek personelimiz, tamamlayıcı operasyonlarımız ile yarının da okulu olmak için, yarının da en başarılı eğitim kurumları arasında anılmak için bugünden çalışmalarımızı planlıyoruz ve hayata geçiriyoruz.

Geleceği bugünden yapılandırmak için planlıyor, uyguluyor, kontrol ediyor ve gerekleri için harekete geçiyoruz.  Ayrıca bunu günlük yaşantımızın doğal akışı olarak görüyoruz. Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek öğrencilerimiz için sürekli iyileştirme projeleri ile adım adım ilerliyoruz.