KURUM PROFİLİ
Eğitimde “Amaç Mükemmeli yakalamaksa...” sloganıyla 1998 yılından beri anaokulundan liseye kadar sayısı 1700’e ulaşan öğrencimizi bu yıl da geleceğe hazırlamanın mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve hedefleri doğrultusunda sorumluluğunu aldığımız nesilleri, ana dilinde etkin, yüksek akademik hedeflere sahip, bilimsel ve kültürel , sportif ve sanatsal alanlarda aktif ve donanımlı , yabancı dillere ve kültürlerine hakim,  kendi kültürümüze ve değerlerine sahip ,üretken ve fark yaratan , yaratıcı birer “dünya vatandaşı” olmalarının yanında çalışkan, başarılı, yaşam becerileri gelişmiş ,karakter ve değerleri  gelişmiş  “mutlu” bireyler olarak yetiştirmek temel hedefimizdir.

Her biri birbirinden farklı değer ve özelliklerine sahip öğrencilerimizi, geleceği yaratmanın sorumluluğuna sahip, yetkin, alanında uzman, yönetici ve eğitimci kadromuzla bizlere emanet edilmiş kıymetli birer hazine olarak görerek onları 21.yy becerileri ile donatarak sağlıklı ve güvenli bir ortamda büyümelerine ve gelişmelerine eşlik ve rehberlik ediyoruz.

Bu süreçteki en büyük destekçilerimiz güven ve iş birliklerini hiçbir zaman eksik bırakmayan değerli velilerimizdir. Büyük bir aile olma bilinciyle çocuklarımızın başarı ve mutluluklarını paylaşmak bizim için görevimizin en onur verici kısmıdır.

Bu doğrultuda her zaman öğrencilerimizin, ülkemizin ve dünyanın geleceği için üzerimize düşen sorumlulukları yapacağımıza ve bunu büyük bir titizlikle sürdüreceğimize inanarak   bizimle olan tüm velilerimize bu uğurda emek harcayan tüm eğitimcilere gönülden teşekkürler.

Genel Müdür
Şebnem Gönen