OKUL MÜDÜRÜNDEN

İlkokul; çocuklarımızın akademik, sosyal, duygusal, fiziksel ve kültürel gelişimleri açısından eğitim-öğretim sürecinin en önemli basamaklarından birini oluşturmaktadır.

Çevre Koleji olarak Atatürk ilke ve inkılaplarını rehber edinmiş, alanında uzman ve güçlü eğitim kadromuz ile geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı tüm gelişim alanlarını destekleyen bir eğitim-öğretim programı çerçevesinde hayata hazırlayarak onların bu özel ve önemli sürecine sizlerle birlikte rehberlik etmekteyiz.

Öğrencilerimizi iyi bir akademik alt yapıya sahip, yabancı dile hâkim, yaşamsal becerileri yüksek, kendini gerçekleştirebilmiş, mutlu ve öz güvenli birer dünya vatandaşı olarak yetiştirmek en büyük hedefimizdir.

Bizleri daha yakından tanımak amacıyla okulumuzu ziyaret ettiğinizde, sizlerle daha detaylı paylaşımda bulunmaktan, sizi ve çocuğunuzu da bu mutlu ailenin bir parçası olarak görmekten onur duyacağız.

Saygılarımla.

Funda Keskin Şafak