Berna Tanaçan -Cana Tanaçan
VELİ GÖRÜŞLERİ
Berna Tanaçan -Cana Tanaçan

Çevre Okulları'nda beni en mutlu eden çocuğumun mutluluğu, okuluna bağlılığı ve şevkle eğitim almasıdır. Okulun eğitimde gösterdiği ciddiyetteki uygun dengesi öğrencilerin bunalmadan ileri seviyede eğitim almasını sağlamaktadır. İngilizce ile birlikte ikinci dil eğitimi ileri düzeyde olup öğrencilerin bu konuda kazandıkları bilgi ve kendilerini ifade öz güvenleri okulumuzun önemli katkılarındandır. Öğretmenlerin ve rehber öğretmenlerin yaklaşımı okulun pozitif değerlerindendir. Sınıf öğretmenimiz sayesinde çocuklarımız okul ve eğitimi severken veli olarak Çevre Okulları'nda beni en mutlu eden çocuğumun mutluluğu, okuluna bağlılığı ve şevkle eğitim almasıdır. Okulun eğitimde gösterdiği ciddiyetteki uygun dengesi öğrencilerin bunalmadan ileri seviyede eğitim almasını sağlamaktadır. İngilizce ile birlikte ikinci dil eğitimi ileri düzeyde olup öğrencilerin bu konuda kazandıkları bilgi ve kendilerini ifade özgüvenleri okulumuzun önemli katkılarındandır. Öğretmenlerin ve rehber öğretmenlerin yaklaşımı okulun pozitif değerlerindendir. Sınıf öğretmenimiz sayesinde çocuklarımız okul ve eğitimi severken veliler olarak çocuklarımızı güvenle emanet etmenin rahatlığını yaşıyoruz. Çevre Okullarının mutlu, öz güvenli, disiplinli, huzurlu ve başarılı çocuklar yetiştirdiğine inanıyorum.

Saygılarımla.