Hande Şeftalioğlu - Onur Tan Şeftalioğlu
VELİ GÖRÜŞLERİ
Hande Şeftalioğlu - Onur Tan Şeftalioğlu

Bu yıl ilköğretim 4. sınıfa giden oğlum, anaokulu hazırlık sınıfından beri Çevre Koleji öğrencisi. Hareketli, yerinde duramayan, asla susmayan, sırada oturamayan, yazı yazmayı, okumayı sevmeyen 5 yaşındaki bir çocuktan dersi dikkatle dinleyen, sorgulayan, ama kurallara uyan, sorumluluk bilinci yüksek, ahlaklı, terbiyeli 10 yaşında neredeyse bir delikanlıya dönüşümünü Çevre Koleji öğretmenlerine borçluyuz. Gözümüzü kapatarak oğlumuzu teslim ettiğimiz öğretmenlerimiz, oğlumuzu dinleyip, onu anlamak ve tanımak için zaman ayırdılar, ciddi bir emek harcadılar. 5 senedir katıldığı okul takımı yüzme antrenmanları sayesinde zamanını yönetmeyi, planlamayı, istikrarlı çalışmayı, sağlıklı beslenmeyi, yarışmayı, kazanmayı ve kaybetmeyi öğrendi. Cevre kolejinde oğlum akademik açıdan donanımlı fakat bizler için en az onun kadar önemli olan sportif açıdan da mücadeleci ve istikrarlı bir birey olarak yetişti. Emeği geçen tüm öğretmenlerine sınıf öğretmenimize nezdinde sonsuz teşekkürü borç biliriz.