Çiğdem Ünver (Ilgın Ünver)
VELİ GÖRÜŞLERİ
Çiğdem Ünver (Ilgın Ünver)

Hazırlık sınıfından beri Çevre Koleji’nde olan kızım Ilgın ve Çevre Ortaokulu ndan mezun oğlum için okulumuz beklentilerimizi karşıladı ve bizi hep mutlu etti. Kendimizi güvende hissettiğimiz bir yer oldu. Bunun ilk sebebi ; güçlü akademik kadrosu ile çocuklara davranış şeklini pedagojik olarak doğru belirlemiş olması ve tüm ekibinin, motivasyonu yüksek öğretmenler ve yöneticilerden oluşmasıdır. Ama diğer çok önemli bir ayrıntı da müzik ve görsel sanatlar öğretmenlerinin ; drama, kültür ve etkinlik ders öğretmenlerinin takdir ettiğim performanslarıdır. Okula girdiğimde hep bir yerlerden müzik sesi gelir yada bir sergi ile karşılaşırım örneğin. Bu tüm çocukların çok yönlü gelişime açık olmalarını sağlıyor ve çok kıymetli.

Çocuklarımızı tanıyarak üzerlerine eğilmelerini ve onları geleceğe hazırlamalarını takdirle karşılıyorum ve çok teşekkür ediyorum.

Çiğdem Ünver

(Ilgın Ünver'in Velisi)