İrem Güleç (Ahmet Çağan Güleç)

Selamlar

6/B Sınıfı öğrencilerinizden Ahmet Çağan Güleç'in velisiyim. Oğlum 2 senedir okulunuzun basketbol takımında. Geçtiğimiz yaz ve bu yarıyıl tatilinde katıldığı basketbol kamplarından memnuniyetimi belirtmek istedim. Kamplar sayesinde çocukların özgüven, sorumuluk, hoşgörü, sosyalleşme ve disiplin gibi birçok alanda geliştiklerini gözlemliyorum.

Takım koçlarımız Mert Bey ve Emre Bey'in çocuklarla ve biz velilerle olan iletişiminden çok memnunum. Özellikle cocuklar ve Emre bey arasındaki iletişim çok güzel. Her çocukla tek tek ilgilendiği için gönül rahatlığıyla oglumu ona emanet edebiliyorum. Hatta oğlum Emre Bey sayesinde uçak fobisini bile yenmeyi başardı.

Oğlum kamptan son derece mutlu döndü. Tabi birincilik almaları da başarılı bir takım olduklarının en büyük göstergesi.

Umarım takım faaliyetleri aynı şekilde devam eder ve birçok başarıya imza atılır.

Saygılarımla,

İrem GÜLEÇ