Sinem Banarlı Arslan (Uzay Arslan)

Merhaba Emre Koç,

Öncelikle, belirtmek isterim ki yazacağım her şey Furkan Koç için de geçerlidir. Kış Kampı'na katılan bir veli olarak yaşınızın çok çok üzerindeki sorumluluk bilinciniz, olgun ve örnek davranışlarınız, disiplininiz, inisiyatif kullanma yetiniz ve onca kalabalıkta öğrencilerinizle birlikte farklı duruşunuz için sizi tebrik ederim.

Evladını daha önce yanından ayırmamış bir anne olarak, bundan önce de sizinle iki defa kampa göndermiştim. Buna yine sizin bize vermiş olduğunuz güven dahası kendinize olan güveniniz sebep oldu. Kamp öncesi yapmış olduğunuz toplantılarda "benim orada çözemeyeceğim hiçbir şey olamaz" yaklaşımınızla, bu güveni yine siz sağladınız.

Orada izlediklerimize gelince; çocuklarımız bizlere harika anlar yaşattı; her maç diğerinden heyecanlıydı ve tüm yıl çalışmalarınızın, Asya Lig maçlarının pozitif katkılarının göstergesiydi. Çocuklarımız sporcu disipliniyle ve heyecanla kamp günlerini geçirdiler. Çocuklarımızın yolculuklarının başında Ömer Hoca'mızın onları uğurlamaya gelmesi bence çok güzel ve olması gereken bir detaydı. Yolculukları rahat ve güvenli geçti. Seçilen turnuva organizasyonu gayet başarılıydı. Seçilen otel de bu iş için yeterliydi. Çocuklarımızın, mevcut eşofmanlarının dışında kapüşonlu, yine kulüp renklerinde, fermuarlı Çevre Koleji sırt yazılı sweatshirtleri olmasını da tercih ederdim ve bence gerekiyordu da. Gerektiği durumlarda, veli bilgilendirmelerinde de ölçülü yaklaşımınız ayrı bir denge unsuru. Okulun sosyal medya hesaplarının takipçisiyim, sosyal medya hesaplarında çocuklarımızın katıldığı bu kamptan da bahsedilmesi çok güzel olurdu.

Nihayetinde sizlerle ve çocuklarımızla spor dolu çok güzel birkaç gün geçirdik; emekleriniz için çok teşekkür ederiz. Çevre Spor Kulübü Basketbol olarak daha nice başarılara imza atacağınıza yürekten inanıyorum. Ülkemizin sizler gibi gençlere ve sizlerin yetiştireceği geleceğin gençlerine htiyacı var.

Saygı ve sevgilerimle.

Sinem Banarlı Arslan