Tarık Ali Coşkun (Poyraz ve Bora Coşkun)

Sayın Leyla Bilgin,

Ben okulunuz 6 – D öğrencisi Poyraz ve 4 – A öğrencisi Bora’nın velisi Tarık Ali Coşkun.

Her iki oğlum da okulumuz basketbol takımında oynuyorlar. Geçen hafta Antalya’da düzenlenen Power Bulls Basketbol Turnuvası’na katıldılar ve şampiyonlukla döndüler. Bu kamp Poyraz’ın 7. Bora’nın 2. kampı oldu.

Koçumuz Emre Yolcu tüm bu kamplar sırasında takımın başında oldu. Kamp öncesi bilgilendirme ve hazırlık aşamalarında son derece bilgilendirici, net ve problem çözücü bir yaklaşımı oluyor.

Aynı şekilde kamp sırasında hem sportif anlamda hem de çocukların gelişimleri anlamında büyük desteğini görüyoruz. Tüm yaşamım boyunca sporla iç içe olduğum ve bir kişisel gelişim uzmanı olduğum için bu desteğin çocuklarımız için ne kadar önemli olduğunun farkındayım. Motivasyon, mücadele, takım olmak, kendi başına yetebilme, öz bakım vb. birçok konuda yaşamsal beceriler kazanıyor çocuklarımız. Şu an takımla tam bir abi – koç ilişkisi yakalamış durumda.

Mert koç da aynı şekilde tüm desteğini vermiştir kamp boyunca.

Emre koçun bu takım için çok önemli bir şans olduğunu düşünüyorum ve sizi de ona verdiğiniz destek nedeniyle kutluyorum Eşim de tüm görüşlerime katılıyor ve sevgilerini iletiyor.

Görüşmek üzere saygılarımla.

Tarık Ali COŞKUN