Zuhal- Kemal Pek (Onat Dursun Pek)

Sayın Ömer Lütfi Genç,

Kurumunuzun düzenlemiş olduğu yaz okuldan oğlumuzun ve bizim memnuniyetimizi sizinle paylaşmak ister ve teşekkürlerimizin kabulünü dileriz. Spor Kulübünüzün düzeni ve temizliği ve çalışan personelinizin profesyonelliği ayrıca kurumunuza değer katmakta. Çevre Yaz Okulunu tercih etmemize sebep olan Furkan Yolcu hocamıza ayrıca teşekkür ederiz. Birçok yaz okuluna gitmemize rağmen oğlumuz hiç birinden memnun kalmamıştı, kendisini Doğa Koleji Basketbol Okulundan 3 senedir tanıdığı Furkan Hocasının olması nedeniyle, oğlum kurumunuzun yaz okuluna gelmek için ısrar etmişti ve çok da memnun kalmıştık.Bu sene de Furkan Hocanın olması sebebi ile yine geldik ve istikrar ile karşılaştık. Verdikleri kaliteli spor eğitimlerinin yanı sıra, oğlumuzun, kendisini "ailemden biri gibi görüyorum" dediği Furkan Hoca ve kardeşi Fergan Hocanın sevecen, gerektiğinde disiplinli tavırları, bizlerle olan yapmacıksız ve içten iletişimleri, oğlumuzla kurdukları bilgi donanımına dayalı ve olgunluğa ermiş bilinç temelli pedagojik yaklaşımları hepimizde güven ve huzur hissini yaratmaktadır. Hatta, biz ebeveynlerin sözümüzü geçiremediğimiz meyanda, Furkan Hocanın etkili iletişimi sayesinde oğlumuzda gördüğümüz bazı düzensiz ya da aksayan yanları çözüp düzene koyabildik. Kurumunuza çalışmak üzere aldığınız hocalardaki önem, titizlik ve isabet, organizasyonunuzdaki detaycı istikralı akış için  sizleri tebrik eder nice yazlar birlikte olmayı temenni ederiz.