ERENKÖY ANAOKULU

Çevre Anaokullarında “Oku, Düşün, Yaşa”

Bu yıl 15.sini düzenlediğimiz Çevre Koleji Kitap Şenliği’nin gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Çok değerli yazarların katılımı ve etkinliklerinin yanı sıra birçok yayınevi de okulumuza misafir oldu.

Erenköy Anaokulu hazırlık sınıfı öğrencilerimiz, çocuk kitapları yazarlarımızdan Tülin Kozikoğlu ile Batı Ataşehir ve Doğu Ataşehir hazırlık grubu öğrencilerimiz İlkay Marangoz, Öykü Gölemen; orta grup öğrencilerimiz çizer Serap Fırtına ile; küçük grup öğrencilerimiz ise Şirvan Ahçıoğlu ile tanışma fırsatı buldu. Bir kitabın yazım aşaması ve ardından kitap okuma etkinliği ile yazarlarımız öğrencilerimizle eğlenceli bir etkinlik yaptı.

Hazırlık gurubu öğrencilerimiz, okulumuzun ilkokul 2. sınıf öğrencilerinin kütüphanede hazırladığı kitap okuma etkinliğine katıldı. Öğrencilerimiz arkadaşlarının okuduğu hikaye kitaplarını zevkle ve heyecanla dinlediler.

Kitap okuma sevgisinin erken yaşlarda tohumlarının atıldığı ve yeşerdiği bu verimli ortamda öğrencilerimiz yaşlarına uygun kitap stantlarından yaşlarına uygun alışveriş yapma imkanı buldular. Daha nice kitap şenliklerine ve kitap dolu günlere ulaşmak dileğiyle…