ERENKÖY ANAOKULU

Bir “Dünya” Kitap

Bu yıl 17.sini düzenlediğimiz Çevre Koleji Kitap Şenliği’nin gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Çok değerli yazarların katılımı ve etkinliklerinin yanı sıra birçok yayınevi de okulumuza misafir oldu.

Erenköy ve Batı Ataşehir Anaokulu hazırlık sınıfı öğrencilerimiz, çocuk kitapları yazarlarımızdan Asena Yurtsever ile küçük ve orta grup öğrencilerimiz Vivet Pitelon Sparkes ile tanışma fırsatı buldu. Bir kitabın yazım aşamalarını dinledikten sonra kitap okuma etkinliği ile yazarlarımız öğrencilerimizle eğlenceli bir etkinlik yaptı. Söyleşi ve etkinlikler sonunda kitaplarını imzalatan öğrencilerimiz bir yazarla tanışmanın heyecanını yaşadı.

Kitap okuma sevgisi tohumlarının erken yaşlarda atıldığı ve yeşerdiği bu verimli ortamda öğrencilerimiz yaşlarına uygun kitap stantlarından alışveriş yapma imkânı buldular. Daha nice kitap şenliklerine ve kitap dolu günlere ulaşmak dileğiyle…