MUN (Model United Nations)

Model Birleşmiş Milletler eğitim kurumlarının öğrenci delegeler çıkararak belli ülkeleri ve Birleşmiş Milletler kurumlarını temsil ettikleri eğitsel bir simülasyondur. Genelde konferans, panel, çalıştay veya forum usulüyle yürütülen toplantıları içerir. MUN eğitim alanının en büyük ve prestijli konferansı olarak kabul edilmektedir.

Okulumuz kulüp bazında çalışmalar yaparak bu konferansın gerek yurt içi ve gerekse yurt dışı organizasyonlarına katılmaktadır.

İngilizce bölümü tarafından gerçekleştirilen etkinlikte ileri düzeyde İngilizce bilmek, politik ve kültürel bir donanım ile tartışma becerilerine sahip olmak temel kriterlerimizdir. İngilizce Diplomasi dili, temsil edilecek ülkelerin politik, ekonomik, kültürel, sosyal altyapısı ile uluslararası arenadaki yerini araştırmak ve ilgili komitelerin senaryolarına hazırlanmak başlıca çalışmalarımız arasında yer almaktadır.