15. Kitap Şenliği‘nde “Oku, Düşün, Yaşa”
15. Kitap Şenliği‘nde “Oku, Düşün, Yaşa”

15. Kitap Şenliği'nde “Oku, Düşün, Yaşa”

Çevre Kolejinin geleneksel etkinlikleri arasında yer alan kitap şenliğimizin bu yıl 15.si düzenlendi. Türkçe Bölümü tarafından 20-21-22 Aralık tarihlerinde “Oku, Düşün, Yaşa” teması ile gerçekleştirilen şenliğimizde, ünlü yazar “Sunay Akın” onur konuğu olarak öğrencilerimizle buluştu.

Üç gün boyunca soluksuz devam eden şenlik kapsamında onur konuğumuz “Sunay Akın”ın yanı sıra Türkiye’nin önde gelen pek çok yayınevi ve çocuk yazarını okulumuzda ağırlamanın mutluluğunu yaşadık.

16 usta yazar ve 25 yayınevinin katılımı ile okulumuz adeta bir kitap fuarına dönüştü. Kitap stantları, yazar söyleşileri, imza günleri ve okuma atölyeleri ile kitap fuarı atmosferini okulumuzda yaşama şansı elde ettik.

15. Kitap Şenliği çerçevesinde okulumuzu ziyaret eden yazarlar arasında İngiliz yazar Roger Norman; Türk yazarlardan Haydar Ergülen, Defne Ongun, Uğur Önver, Habib Bektaş, Çiğdem Odabaşı, Fatih Erdoğan, Suzan Geridönmez, Tülin Kozikoğlu, Göknur Birincioğlu, Alp Gökalp, İlkay Marangoz, Öykü Gölemen, Şirvan Ahçıoğlu ve Serap Ergel yer aldı.