ÇEVRE ORTAOKULU

ÖZEL ÇEVRE İLK VE ORTAOKULU 19. MATEMATİK OLİMPİYATLARI

Okulumuzda; öğrencilerimize matematik dersini sevdirmek, bu alandaki çalışmalara yönlendirmek, ilgi ve yeteneklerini keşfetmelerini sağlamak ve başarılarını desteklemek için her yıl Matematik Olimpiyatları düzenlenmektedir.

Matematik Olimpiyatları, bu sene de 12 – 13 Mart tarihlerinde finaller ile tamamlandı. Olimpiyatların 19. yılında yine heyecan, rekabet ve coşku vardı.

Matematik Olimpiyatları için  1 Mart tarihinde 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıflarda yazılı eleme sınavı ile her seviyeden sekizer öğrenci seçildi. Seçilen öğrenciler 4 ve 5., 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri de bireysel yazılı sınavlar ile bir yarışma ortamını tadarken matematik becerilerini de sergilediler.

Finallerde dereceye giren öğrencilerimiz birincilik, ikincilik ve üçüncülük madalyaları ile sertifikalarını aldılar.

Olimpiyatlarda başarılı olan öğrencilerimiz:

4. SINIF

1. CAN TOR