ÇEVRE ORTAOKULU

SEMEP Ödülü

Ülkemizde 1995 yılından beri Milli Eğitim Bakanlığı ve UNESCO tarafından yürütülmekte olan SEMEP (South-Eastern Mediterranean Sea Project / Güneydoğu Akdeniz Projesi) çalışmaları kapsamında her yıl mayıs ayında gerçekleşen proje için ortaokul öğrencilerimizden oluşturduğumuz grup, bu yıl belirlenmiş olan SEMEP temasına uygun olarak çalışmalarını gerçekleştirerek okulumuzu başarıyla temsil etti.

50’den fazla okulun katılım gösterdiği projeye Çevre Koleji 5A sınıfından Ayşe Duru Yapar, Ece Abacı, Şimal Demirkol ve Bade Endil adlı öğrencilerimiz “Üreten Toplum İçin Kaynaklarını İyi Değerlendir” adlı çalışmayla katıldı. UNESCO-SEMEP çalışmaları kapsamında okulumuz çalışmalarda aktif yer aldı ve “En İyi Sunum” ödülünü almaya hak kazandı.