ÇEVRE ORTAOKULU

Polifoni Koromuz Dünya Üçüncüsü

Çevre Polifoni Takımı Italya'nin Verona şehrinde düzenlenen "Festivale di Verona" koro festivalinde “Dünya Üçüncüsü” oldu. Teatre Filarmonico'nun, Mozart'ın piyano çaldığı salonunda, sadece jürinin izlediği ve değerlendirdiği muhteşem bir performans sergiledi. Kurul tarafından çok beğenilen koromuz, bronz madalya ile ödüllendirdi. Yaklaşık 20 okulun özel acapella korolarıyla katıldığı festivalde, koromuz kendilerinden beklenenin çok üzerinde bir performans sergilediler. Festival kapanışına özel bir performans daha gerçekleştiren koromuz, dostluk konseri için Travliero ilçesinde yerel koro ile beraber şarkılar söylediler. Belediye başkanından da ayrıca özel bir ödül alan koromuzu ve öğretmenlerimiz Ekrem Yanık’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Festivalin heyecanını yaşayan koromuz başka ülke korolarıyla tanışma ve tecrübelerini paylaşma şansı yakaladılar. Ayrıca Rönesans'ın başladığı şehir olan Floransa, Venedik ve Milano şehir turlarını gerçekleştiren ekibimiz, 5 gün boyunca eşsiz deneyimler yaşadılar.