ÇEVRE ORTAOKULU

“Düşle Düşün Değiş” Temasıyla

Çevre Kolejinde

Çevre Kolejinin geleneksel olarak düzenlediği Okul Öncesi ve Sınıf Öğretmenliği Sempozyumu, 5. Senesinde, “Düşle Düşün Değiş” temasıyla 5 Ocak 2019 tarihinde Çevre Koleji Erenköy Kampüsü'nde gerçekleştirilecektir.

Değişen dünya düzeni, hayata hazırladığımız öğrencilerimizin çok farklı beceri ve tutumlarla donanmasını gerekli kılıyor. Hayal edemediğimiz ve bilmediğimiz değişimler bu düzenin içinde bizleri bekliyor. 21. yy’da “Hangi becerilerimizi geliştirmeli, bizlerden çok farklı düşünen ve davranan öğrencilerimizin dünyalarına nasıl girmeli ve onları hangi ufuklara taşımalıyız?” sorularının cevapları bizler için son derece önem taşımaktadır.

Bu doğrultuda birlikte DÜŞLEYİP, DÜŞÜNECEĞİMİZ ve DEĞİŞECEĞİMİZ sempozyumda, öğrencilerimizi ve kendimizi geleceğe uyumlayacak, “Z” kuşağı ile nasıl yan yana yürüyeceğimizi planlayacak, aktif öğrenmenin gerçekleşmesi için doğru yöntemleri kullanacak yolları irdeleyeceğiz.
Alanlarında uzman kişiler tarafından yapılacak olan öğretmen eğitimlerini anaokulu ve sınıf öğretmenleri izleme fırsatını bulacaktır. Katılımcılar sempozyumdaki yayınevi stantlarını da gezme şansına sahip olacaklardır.

Prof. Dr. Acar Baltaş’ın ana konuşmacı olduğu sempozyum 09.30-15.30 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Bilet satın alındıktan sonra e-sertifika için web sitesinden (www.cevrekoleji.k12.tr) kayıt yaptırılması gerekmektedir. Katılımcıların, hediye çekilişi ve giriş kontrolü için biletlerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.