Polifoni Takımımız İspanya Uluslararası Fiestalonia Sea Sun Müzik Festivali’nde Dünya İkincisi
ÇEVRE ORTAOKULU

İspanya’nın Girona şehrinde gerçekleşen “Uluslararası Sea Sun Fiestalonia Festivali’ne”, Müzik Bölümü koordinatörlüğünde, İngilizce Bölümü’nün desteğiyle Çevre Koleji Polifoni Takımımızla katıldık.

Festivalde 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerinden oluşan polifoni takımımız performansını, “Donna Donna Donna” ve “Vois Sur Ton Chemin” isimli parçalardan oluşan repertuvarı, 13 koristten oluşan kadrosuyla sergiledi. Diğer ülke okulları tarafından da büyük destek gören ekibimiz, jüri oylaması sonucunda 32 uluslararası okul arasından dünya ikinciliğini elde etti.

Öğrencilerimiz, koro alanında sergiledikleri muhteşem performansların yanı sıra diğer ülke okullarının müzik, dans, müzikal gibi sanatsal performansları hakkında da deneyim sahibi oldular.

Barcelona şehir turu, Dali Müzesi gezisi gibi etkinlikler ile öğrencilerimiz kültürel anlamda da eşsiz deneyimler yaşadılar.

Polifoni takımımızı, koro şefi Ekrem Yanık’ı ve sorumlu öğretmen olarak Aslı Gülsem'i bu büyük başarıyı okulumuza kazandırdıkları için tebrik ederiz.