Destination Imagination Festivali “POLONYA”
ÇEVRE ORTAOKULU
Destination Imagination Festivali “POLONYA”

Destination Imagination Festivali “POLONYA

Okulumuz, bu yıl 27 Şubat-4  Mart tarihleri arasında 5, 6 ve 7.sınıf seviyelerinden 18 öğrencimiz ile İngilizce öğretmenimiz Margaret Işıklar ve Fen Bilimleri öğretmenlerimiz Gülnihal Yıldırım ve Funda Sarıkurt danışmanlığında Polonya’nın Wroclaw kentinde  düzenlenen “International Destination Imagination Creativity Festivalİ”ne katıldı.

Açılış töreninde, diğer ülkelerden gelen takımlarla birlikte öğrencilerimiz, okulumuzu temsil etmenin gururunu yaşadılar. Festival sırasında  Takımları’mızın sergilediği dramalar büyük beğeni topladı.  Takımları’mız yaptıkları dans sunumu ile de herkesin ilgisini çekti.

Buddy Team Challenge’ta Polonyalı Takımlarla eşleşen takımlarımız verilen görevde çözüm üretme konusunda yüksek performans gösterdiler.

Instant Challenge’ta ise ( anlık görevlerde) öğrencilerimiz yaratıcılıklarını kullanarak gösterdikleri performansla herkesin  beğenisini kazandı.

Katıldıkları workshoplarda birbirinden farklı deneyimler yaşadılar.

Organizasyondan geriye kalan zamanlarda öğrencilerimiz Wroclaw ve Krakow şehirlerini gezme imkânı bularak Polonya’dan eşsiz bir deneyim ve keyifle ayrıldılar.