Çevre Koleji Yine Türkiye Şampiyonu!
ÇEVRE ORTAOKULU
Çevre Koleji Yine Türkiye Şampiyonu!

01-02 Mart 2016 tarihlerinde Gebze ‘de gerçekleştirilen “MEB Gençler Yüzme Türkiye Şampiyonası”nda Genç Bayan Yüzme Takımımız Türkiye Birincisi olmuştur.
Bu birincilik ile Çevre Koleji yüzme takımları (Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Kategorisi) toplamda 17. Türkiye Şampiyonluğunu elde etmiştir.
Müsabakada elde edilen ferdî ve takım sonuçları şöyledir :
Sezin Eligül, 100 metre ve 50 metre kelebekte ikincilik, 200 metre kelebek ve 200 metre serbestte birincilik kazanmıştır.
Beyza Deniz, 50 metre sırtüstünde birincilik, 100 metre sırtüstünde üçüncülük kazanmıştır.
Betül Gündoğdu, 100 metre serbestte ikincilik, 200 metre serbest ve 400 metre serbestte birincilik kazanmıştır.
Asude Kopuz, 400 metre karışıkta birincilik, 200 ve 50 metre kurbağalamada ikincilik, 200 metre karışıkta üçüncülük kazanmıştır.
Defne Kurt, 200 metre sırtüstü, 200 metre kelebek ve 400 metre karışıkta birincilik kazanmıştır.
Bayrak Takımlarımız:
Beyza Deniz, Sezin Eligül, Defne Kurt, Eda Yazıcı 4x100 metre karışık bayrakta birincilik kazanmıştır.
Sezin Eligül, Betül Gündoğdu, Defne Kurt, Beyza Deniz 4x100 metre serbest bayrakta birincilik kazanmıştır.

Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.