ÇEVRE ORTAOKULU

Özel Çevre İlköğretim Okulu Matematik Olimpiyatları

Öğrencilerimizin öz güvenlerini ve yorumlama becerilerini artırmak, öğrencilerimize dostça bir rekabet ortamını tattırabilmek, çabuk düşünebilme ve karar verebilme yeteneğini geliştirmek, geleceğin matematikçilerini keşfetmek için her yıl “Matematik Olimpiyatları” düzenlenmektedir.

Bu sene 16.sı yapılan “Matematik Olimpiyatları”nda her seviyede yapılan ön elemelerde başarılı olan öğrenciler, finallere katılmaya hak kazandılar. Yapılan final yarışmaları sonucunda;

4. sınıflarda birinci  Edis Gözütok, ikinci Ayşe Neva Yirmibeş, üçüncü Elif Yalıç oldu.

5. sınıflarda ise birinci Mehmet Efe Eren, ikinci Mert Oraman, üçüncü Ayda Özbiler oldu.

6. sınıflarda birinci Can Baha Erdem,  ikinci Toprak Özlü,  üçüncü Arda Berk Girgiç  oldu.

7. sınıflarda birinci Ömer Enes Tekin,  ikinci Ata Bora Ceyhan,  üçüncü ise Uzay Arslan oldu.

8. sınıflarda birinci Doruk Yazgan,  ikinci Akad Dora Erol, üçüncü ise Umut Ersöz oldu.