ÇEVRE ORTAOKULU

Özel Çevre İlk ve Ortaokulu Matematik Olimpiyatları

Öğrencilerimizin öz güvenlerini ve yorumlama becerilerini artırmak, öğrencilerimize dostça bir rekabet ortamını tattırabilmek, çabuk düşünebilme ve karar verebilme yeteneğini geliştirmek, geleceğin matematikçilerini keşfetmek için her yıl “Matematik Olimpiyatları” düzenlenmektedir.

Bu sene 17.si yapılan “Matematik Olimpiyatları”nda her seviyede yapılan ön elemelerde başarılı olan öğrenciler, finallere katılmaya hak kazandılar. Yapılan final yarışmaları sonucunda;

4. sınıflarda birinci  Tuna Çankaya, ikinci Selin Yazar, üçüncü Denizcan Yücel oldu.

5. sınıflarda ise birinci Ege Güngör, ikinci Edis Gözütok, üçüncü Mehmet Doruk Yıldırım oldu.

6. sınıflarda birinci Aral Ekmekçi,  ikinci Defne Kösoğlu  ,  üçüncü Kerem Hoşgör oldu.

7. sınıflarda birinci Ege Ender Anaklı,  ikinci Toprak Özlü,  üçüncü ise Toprak Kavlak oldu.

8. sınıflarda birinci Uzay Arslan,  ikinci Ömer Enes Tekin, üçüncü ise Ceylin Aslan oldu.