20. KİTAP ŞENLİĞİ “ÇEVRE”M KİTAP
20. KİTAP ŞENLİĞİ “ÇEVRE”M KİTAP

20. KİTAP ŞENLİĞİ

“ÇEVRE”M KİTAP

Çevre Kolejinin geleneksel etkinlikleri arasında yer alan ve kitap okuma konusunda farkındalık yaratmak amacı taşıyan kitap şenliğimizin bu yıl 20’ncisi düzenlendi.

19-20-21 Aralık tarihlerinde “Çevre”m Kitap teması ile gerçekleştirilen şenliğimizde Sunay Akın, Seray Şahinler, Feyza Hepçilingiler, Yalvaç Ural, Tolga Gümüşay, Nilay Yılmaz, Tülin Kozikoğlu gibi ünlü yazar ve şairler öğrencilerimizle buluştu.

Üç gün boyunca soluksuz devam eden şenlik kapsamında Türkiye’nin önde gelen pek çok yayınevi ve yazarını okulumuzda ağırlamanın mutluluğunu yaşadık.

Usta yazar ve önemli yayınevlerinin katılımı ile okulumuz adeta bir kitap fuarına dönüştü. Kitap stantları, yazar söyleşileri, imza günleri ve okuma atölyeleri ile kitap fuarı atmosferini okulumuzda yaşama şansı elde ettik.

Kitapların ışığında nice şenliklere…