SAIMUN 2021’den İki Ödül

İrlanda St. Andrew's College tarafından online olarak 7-9 Mayıs 2021 tarihleri ??arasında gerçekleştirilen SAIMUN (St. Andrew's International Model United Nations) konferansına Çevre Koleji 9-10-11. sınıf öğrencileri katıldılar. 15 öğrencimiz Kenya, İsviçre ve Almanya komitelerinde insan ticaretini önlemek için sınır güvenliğinin güçlendirilmesi sorunu, eğitimde cinsiyet eşitliğinin sağlanması sorunu, aşırı avlanma sorunu, Çin'de Uygurların tutuklanması-zorla çalıştırılması ve aşı pasaportları sorunu gibi konuları ele aldılar. Konferans öncesinde ve sırasında çok çalışan öğrencilerimizle gurur duyuyor, en iyi delege ödülünü alan 10A sınıfından Bora Taşcan ve 9B sınıfından Bedirhan Enes Akay’ı kutluyoruz.