ISTA Drama Festivali-Hollanda 2018

13 Kasım 2018 tarihinde Çevre Lisesi öğrencileri, Hollanda’nın Amsterdam şehrinde yaratıcılık gerektiren bir tiyatro festivali olan ISTA’ya katıldılar. Amsterdam Uluslararası Okulu“nda gerçekleşen festivalde öğrenciler, dünyaca ünlü tiyatro sanatçıları eşliğinde hayata farklı açılardan bakmayı sağlayan birçok yeni tema öğrendiler. Öğrencilerin farklı kültürlerden öğrencilerle etkileşimde bulunmalarını sağlamayı, sanat ve yaratıcılık alanlarında kendi sınırlarına meydan okumayı amaçlayan bir etkinlik olan ISTA, 18 Kasım 2018 Pazar günü harika bir paylaşım performansı ile sona erdi. Böyle keyifli ve verimli bir etkinlikte yer almaktan dolayı çok mutlu olan öğrencilerimiz, ev sahiplerine ve yeni arkadaşlarına veda ederken gözyaşlarını tutamadılar.