Çevre Lisesi Silikon Vadisi’nde

Çevre Lisesi Hazırlık 9,10 ve 11. sınıf öğrencileri, Matematik Bölüm Başkanı Gülhan Pamuk önderliğinde, Müdür Yardımcısı Fatma Çırağ, Fen Bölüm Başkanı Özge Gür eşliğinde Silikon Vadisi’ne gittiler. Dünyanın en önemli bilişim merkezi olan Silikon Vadisi ve önde gelen üniversitelerinden UCLA ve Stanford Üniversitelerini ziyaretin yanı sıra, eğitimlere de katıldılar. Bu gezi ile problem çözebilen, eleştirel düşünebilen, çağın gerisinde kalmayan, sorunlara analitik bakış açısı geliştirebilen öğrenciler olma yolunda gelişirken matematik, fizik ve mühendislik alanlarıyla ilgili de görsel bir tecrübe yaşadılar. Öğrencilerimiz, katıldıkları workshop ve seminerlerde okulumuzu çok iyi temsil ettiler. Eğitim gezimize katılan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.