“Korkuyu Beklerken”

Oğuz Atay’ın hikâyeleri, gündelik hayatı kavrayış derinliği, anlatım zenginliği ve okurunu alıp götürmedeki enerjileri bakımından romanlarından geri kalmıyor. Kitaba adını veren hikâyenin “Korkuyu Beklerken” kendini eve hapseden kahramanı, Atay’ın edebiyat güzergahındaki farklılığının en büyük kanıtlarından.  İnsanın karanlıkta kalan yanlarını aydınlığa kavuşturarak kendine doğru yürümesini örneklendirebileceğimiz metaforik anlam değerleriyle yüklü olan “Korkuyu Beklerken” kitabını okuyan öğrencilerimiz, okudukları metni sahnede izleme şansı yakaladı.

Etkili performansıyla Çevre Lisesi 9. sınıf öğrencilerimize unutulmaz bir anı yaşatan oyuncu Doğukan Uludağ, oyun sonrasında gerçekleştirdiği söyleşiyle de öğrencilerimize bambaşka bakış açıları kazandırdı. Tiyatro salonunu sadece öğrencilerimiz için ayıran ve bizi çok güzel ağırlayan Entropi Sahne’ye teşekkür ediyoruz.