Çevre Koleji Tef İstanbul’a (Teknoloji Ve Eğitim Fuarı) Katıldı
Çevre Koleji Tef İstanbul’a (Teknoloji Ve Eğitim Fuarı) Katıldı

Eğitim teknolojileri ve eğitimin her alanında faaliyet gösteren kişi ve kuruluşların buluştuğu TEF İstanbul - Teknoloji ve Eğitim Fuarı - İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Fuarda Çevre Koleji öğretmeni Ahmet Yağmur Tanrıöver, “Dijital Çağda Ebeveyn Olmak” konulu sunumla, öğrencimiz Mustafa Cem Büyük Alpelli ise “Maker Çocuklar” panelinde konuşmacı olarak yer aldı.

Türkiye’de ilk defa Eğitim Teknolojileri Derneği tarafından düzenlenen Teknoloji ve Eğitim Fuarı (TEF ),  iki bin beş yüzü aşkın kişi ve kuruluşun katılımıyla 11-13 Kasım tarihleri arasında gerçekleşti.

Çevre Koleji  Eğitim-Bilişim Teknolojileri Bölüm Başkanı Ahmet Yağmur Tanrıöver, “Dijital Çağda Ebeveyn Olmak”  sunumuyla fuara katkıda bulundu. Sunumda öğretmenimiz, teknoloji ile doğan 21. yy.  çocukları ile teknolojik sürece entegre olmaya çalışan yetişkinlerin iletişimindeki kuşak farkının teknolojik boyutunu ele aldı.

Öğrencimiz Mustafa Cem ise konuşmacı olarak katıldığı panelde “Maker” olgusu üzerine fikir paylaşımında bulunurken eğitim ve teknolojinin yeni nesil öğrencilere yansıması üzerine deneyimlerini paylaştı.

İl Milli Eğitim Müdürü başta olmak üzere, eğitim teknolojileri alanında çalışma yapmış birçok kurum ve kuruluşun katıldığı fuarda,  kişi ve kuruluşların bilgi paylaşımında bulunabilmeleri hedeflendi. Fuarda ayrıca eğitim alanındaki yeni teknolojiler de ziyaretçilere sunulurken binlerce öğretmen ve öğrenci bir araya gelme şansı yakaladı.