Prof. Dr. Ümit Dilber Mutlu, Çevre Lisesi Öğrencileriyle Buluştu

Çevre Lisesinde 2017-2018 eğitim öğretim yılı başlarken öğrenciler, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Dilber Mutlu’nun  açılış konuşmasına katıldı. Prof. Mutlu, bir üst eğitim kurumuna geçerken öğrencilerden ne gibi yeterlilikler beklendiği, başarıya giden yolda hedefler koymanın ve çok yönlü olmanın önemi, öğrencilerin üniversite seçerken ve geleceklerini planlarken nelere dikkat etmeleri gerektiği konularında görüşlerini ve deneyimlerini paylaştı. Öğrencilerin sorularını da cevaplayan ve başarının anahtarının çalışmak ve yapılan işi sevmek olduğunu vurgulayan Prof. Ümit Dilber Mutlu, Çevre Lisesi öğrencileriyle tanışma ve paylaşımda bulunma fırsatı bulduğu için çok memnun olduğunu belirtti.