Toprak Günü Etkinlikleri

Çevre Lisesi olarak, “5 Aralık Dünya Toprak Günü“ etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizin ekolojik okuryazarlığını artırmak amacıyla birçok etkinlik gerçekleştirdik. 9. sınıf öğrencilerimiz, okul bahçemizdeki ağaçların isim ve özelliklerini belirleyip afişler tasarlarken, 10. sınıf öğrencilerimiz İstanbul florasına ait ağaçların maketlerini hazırladılar. 11. sınıf öğrencilerimiz de 1. sınıf öğrencilerimiz ile tohum ekme etkinliğini gerçekleştirdiler. Keyifli anlara sahne olan bu etkinlikte öğrencilerimiz birlikte eğlenirken öğrenme fırsatı buldular.

Biliyoruz ki hayattaki gerçek değerlerin farkında olan bireyler dünyaya yön verenler arasında olacaklar. Her bir "Çevre Koleji" öğrencisini bu bilinçle yetiştirmek en büyük gayemiz.

“Dünya Toprak Günü” kutlu olsun.