Breaking Bread Uluslararası Ortaklık Projesi 1. Toplantı

Breaking Bread Uluslararası Ortaklık Projesi 1. ayağı 23 Ocak 2021 tarihinde video konferans platformu üzerinden gerçekleşti. Çevre Lisesi 9. ve 10. sınıflarımızdan yirmi dokuz öğrencimiz Amerika Birleşik Devletleri’nden Tabor Academy, Next Gen Academy ve Project Rousseau, İngiltere’den Ellesmere College, Danimarka’dan Rysensteen Gymnasium, Kanada’dan University of Toronto Schools, Fransa’dan Lycee Brequigny ve Saint Dennis International School, İspanya’dan Colegio Estudio, Mısır’dan Dr Nermien Ismail Schools, Romanya’dan Transylvania College ve Rusya’dan Saint Petersburg College öğrencilerinden oluşan farklı gruplarında çalışmalarına başladılar. İlk toplantıda kendilerini tanıtan ve grup arkadaşlarını tanımaya çalışan öğrencilerimiz salgın dönemi ev ve sosyal hayatlarından da paylaşımlar da bulundular. Projenin ikinci ayağı 6 Şubat 2021’de gerçekleşecek.